Website: GlobalPeaceMessage.com
Opdrachtgever: Erwin Klomp

GlobalPeaceMessage

Deze website is opgezet om een boodschap van vrede in de wereld te brengen. De initiatiefnemer, Erwin Klomp, zal met behulp van een Crowdfund campagne de hele wereld over reizen op zoek naar mooie en inspirerende verhalen van burgers.

Het doel van de website is om te informeren, te enthousiasmeren en te activeren.

Op de website kan een donatie gedaan worden van € 20 om het initiatief van Erwin te ondersteunen. Daarnaast zijn er meerdere manieren om een aanmelding te doen middels een contactformulier om bijvoorbeeld een slaapplek aan te bieden en  bijvoorbeeld om onderdeel uit te gaan maken van de actie met een eigen boodschap of initiatief.

Erwin had zelf al een opzet gemaakt voor de website om de kosten zo laag mogelijk te houden. Op een gegeven moment kwam hij er toch niet helemaal uit en ging op zoek naar iemand die hem kon helpen. Via via heb ik aangeboden de website verder te ontwikkelen.

Een doel als waar Erwin Klomp voor staat kan je natuurlijk alleen maar ondersteunen.

Ik blijf gedeeltelijk verbonden aan deze website, maar voor het grootste gedeelte zal Erwin zelf de website onderhouden en content verzorgen.

Neem een kijkje op zijn website: GlobalPeaceChallenge.com en indien mogelijk back him up met een Crwofdfund donatie van € 20 …